Viral

[VIDEO] Pertama Kali Terpisah, Satu Family N4ngis Tengok Kakak Masuk Hostel Buat Netizen Cair

Bermula bulan ini, pelajar-pelajar universiti sudah ada yang pulang ke kampus untuk memulakan semester baru setelah hampir dua tahun menjalani online learning. Semasa menghadiri kelas secara online di rumah, pastinya bermacam-macam g4ngguan yang harus dilalui seperti bunyi orang renovate rumah lah, lori tilam lalu lah, bunyi anjing berg4duh lah, dan yang paling tak boleh tahan bila kita […]

KESIHATAN

Betul Atau Tidak? Minum Kopi Dengan Perahan Lemon Boleh Kuruskan Badan

Boleh dikatakan semua antara kita ingin memiliki berat badan ideal dan sekali gus memiliki bentuk badan yang menarik. Atas sebab ini juga kita akan usahakan untuk kuruskan badan agar kekal l4ngsing. Pun begitu, tidak dinafikan untuk bersenam ada sahaja al4san yang diberikan. Penatlah, tiada masa, let1h dan bermacam-macam lagi. Jadi tidak hairanlah untuk kurus  dan […]

Viral

[VIDEO] Anak terkejut bapa tiba-tiba ‘request’ nak pergi hospital di hari jadi, dua kali berlaku drama air mata

SIAPA yang tidak gembira apabila hari ulang tahun kelahiran disambut oleh orang tersayang. Namun bagi seorang bapa, perasaannya seb4k sehingga menitiskan air mata ketika menjamah sepotong kek hari jadi. Menerusi satu video yang dikongsi di aplikasi TikTok, dapat dilihat si anak cuba menenangkan hati lelaki itu dengan mengusap-usapkan tangannya. Berkongsi kisah di sebaliknya video itu, Quratu […]