TIPS

AnakKembar Fly To UK, Azhar Sulaiman Sempat Bagi Kata2 Sind1r Pada Anak Sendiri Buat Ramai Terkjut

Pelakon Azhar Sulaiman akui tidak begitu se.dih dengan pemer.gian anak kem.barnya Leona dan Rees yang berangkat ke United Kingdom (UK) semalam untuk menyambung pengajian.

Menurut akt0r berumur 51 tahun itu, Andika melanjutkan pelajaran dalam jurusan Undang-Undang Ma.ritim manakala Leona pula bidang Pengurusan.

Menurut Azhar anaknya sebelum ini sudah biasa ke luar negara apabila menyertai banyak aktiviti sekolah di seluruh dunia, justeru jangka masa tiga tahun itu sing.kat baginya.

“Saya tak rasa se.dih sangat mungkin sebab mereka dari kecil dah biasa travelled all over the world sebab sertai event Jamb0ree Pengakap /Girl Guides Dunia.

“Tiga tahun tak lama dan cukup masa untuk Leona balik dengan Image baru….UK kan sejuk…..hahahahaa,” katanya bersel0roh.

Azhar berkongsi perkara itu di akaun Instgram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azhar Sulaiman (@azharbsulaiman)

Menerusi entri berkenaan dia memuat naik rak.aman vide0 sebelum anak kem.barnya berangkat di lapangan terbang bersalaman serta berpe.lukan bersama keluarga dan rakan-rakan.

Dalam kemas kini lain, Azhar sempat menit.ipkan pesan supaya anaknya tidak menin.ggalkan s0lat.

“Have a safeflight to Leona & Rees. study smart dan jangan tin.ggal s0lat okey…. “Dunia Mami(panggilan untuk dirinya) akan sun.yi lepas ni…,”ujarnya.

Semalam Leona berkongsi keadaannya yang begitu se.dih serta beberapa kali menang.is kerana berat h.ati menin.ggalkan keluarga di Malaysia.

Anak kepada pelakon Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona menan.gis kerana berat ha.ti untuk mening.galkan Malaysia bagi menyambung pelajarannya di luar negara.

Menerusi vide0 yang dikongsikan di TikT0k miliknya, Leona berkata dia berasakan dirinya masih belum bersedia untuk memulakan kehidupan baharu.

“Saya sangat sed.ih sebab saya akan tin.ggalkan Malaysia hari ini (Ahad) untuk sambung belajar. Sejujurnya dari tadi saya tidak berhen.ti mena.ngis.

“Saya sangat se.dih nak ting.galkan keluarga di sini dan tidak bersedia untuk memulakan fasa baharu dalam hidup saya,” kata Leona yang menan.gis tanpa henti.

Malah Leona yang juga seorang pempen.garuh terkenal memberitahu dia belum mengemas pakaian dan keperluannya biarpun tin.ggal beberapa jam sebelum terbang ke luar negara.

“Saya akan berle.pas tapi saya masih belum mengemas dan packing barang-barang,” katanya lagi.

Sementara itu, Leona turut mengesahkan hu.bungannya dengan teman lelakinya bernama Ryan sudah bera.khir sejak sebulan yang lalu.

Biarpun mereka sudah berpi.sah, namun Leona sempat melu.angkan masa bersama be.kas kekasihnya sebelum terbang ke luar negara.

“Kami sudah berpi.sah sejak sebulan yang lalu. Jadi, tolong berhen.ti bertanya mengenai dia,” kata Leona.
Malah, Leona tidak mena.fikan bakal merindui be.kas kekasihnya.

“Kamulah orang yang paling akan dirindui,” tulisnya di swaf0to bersama lelaki itu yang dilihat turut berada di lapangan ter.bang mengiringi pemerg.iannya.

Kasih Iris Leona merupakan anak kepada pasangan Azhar Sulaiman dan juga isteri, Chempaka Emalin Pahamin. Selain daripada TikT0ker tersebut, mereka turut mempunyai dua orang anak iaitu Kasih Leia Ixora dan abang kem.bar kepada Leona, Andika Rees Pahamin.

Sumber: ohmm

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

PERHATIAN,. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap k0mentar yang diutarakan melalui laman s0sial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risik0 akiba’t k0men yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik aka’un sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, K0men Dan Shar’e Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *