TIPS

“Benda Ni Memang Selalu Buat Aku Menang1s” – Ramai Doakan Datin Alyah Terus Kuat, Ini Sebenarnya Yang Terjadi Pada Datin Alyah

Vide0 memperlihatkan penyanyi Datin Alyah merak.am dirinya sedang menan.gis yang dimuat naik di Tikt0k miliknya menarik perhatian peminatnya.

Tidak menyatakan punca dirinya mena.ngis, isteri kepada juri tetap program Gega.r Vaganza iaitu Datuk Ramli MS itu berkata dia akan menga.lir mat.a setiap kali perkara yang sama terjadi.

“Benda ini memang selalu buat aku menan.gis,” tulis Alyah di kapsyen vide0 tersebut.

Malah, Alyah turut meletakkan sua.ra latar seorang lelaki yang memberi kata-kata semangat untuk terus melalui segala ca.baran.

“Sayang, are you okay? Hidup ini akan selalu bagi you du.gaan dan you kena tahu, yang duga.an itu untuk buat you jadi lebih kuat.

“Bukan kuat untuk hadapi du.gaan lebih besar,” katanya.

Sua.ra latar itu merupakan 0riginal bunyi yang digunakan pengguna TikT0k sedang berdepan masa.lah.

LIHAT VIDE0 : LINK VIDE0

Perkongsian itu meningg.alkan tanda tanya dalam kalangan netizen di ruang k0men.

Bagaimanapun, netizen tetap mendoakan agar penyanyi lagu Jutaan Purnama itu diberikan kekua.tan untuk mengharu.ngi segala caba.ran.

Terdahulu, Datin Alyah mende.dahkan dia tidak pernah menyukai suaminya itu. Per.asaan yang timbul sebelum berkahwin itu, te.gas Alyah, juga menyebabkan dia tidak pernah mempunyai impian untuk hidup bersama maestro muzik ters0hor negara, Datuk Ramli MS.

Kerana itu juga, Alyah atau nama sebenarnya, Noor Hasliah Abu Hasan memberitahu, dia sangat pe.lik bagaimana akhirnya Ramli yang tidak digemarinya itu bergelar suaminya selepas mereka disa.tukan dalam sebuah majlis secara rahsia di Ind0nesian pada 18 Mac 2013.

Sumber : kosmo

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

PERHATIAN,. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap k0mentar yang diutarakan melalui laman s0sial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risik0 akiba’t k0men yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik aka’un sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, K0men Dan Shar’e Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *