[VIDEO] Fazura Diberi Kejutan Hari Jadi, “Sampai Senget2 Mommy Dukong Fatima“

Sejak kebelakangan ini nama Fazura sering menjadi bualan warganet. Pelakon dan usahawan ini cukup disenangi ramai kerana sikap merendah dirinya. Malah paras rupanya yang jelita dan penampilan sopannya juga menjadi perhatian ramai.

Terbaharu Fazura menyambut hari jadinya yang ke-38. Disebabkan itu satu video baru yang dimuat naik oleh selebriti ini telah membuatkan ramai ‘cair’ melihatnya. Dalam perkongsian rakaman tersebut dapat dilihat Fazura diberi kejutan hari jadi oleh suaminya sendiri dan keluarga serta rakan rapat.

Fazura yang memasuki satu ruang di sebuah hotel bersama anaknya Fatima menjadi tumpuan. Penampilannya berbaju ringkas berwarna merah jambu turut jadi bualan. Malah aksi sweet Fazura bersama Fattah Amin turut membuatkan ramai tersenyum melihatnya.

Berikut adalah rakaman Fazura diberi kejutan hari jadi yang dimuat naik menerusi Instagram milik selebriti ini:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)


Perkongsian rakaman oleh pasangan sama cantik dan sepadan ini telah meraih lebih 255 ribu tontonan selepas dua jam dimuat naik di Instagam Fazura. Rata-rata warganet memuji selebriti jelita ini dan berikut antara reaksi ramai yang ditinggalkan di ruangan komen:

“Nice Fazura..Kendong anak sana sono.. Senget2 pun dont care. Selalu artis, maid yang kendong anak”

Fazura diberi kejutan 4

“Dua2 nya pun jenis humble dan releks”

Fazura diberi kejutan 3

“Comey sungguh Fazura very mak2”

Fazura diberi kejutan 2

“Sengat dah mommy dukung Fatima berat mek Timah”

Fazura diberi kejutan 1

Sumber : Himpunan Cerita Lawak

Author: adminjv

Leave a Reply