Gigi Palsu Tertinggal Di Rumah, Reaksi Terkedu Mak Buat Terhibur

Baru-baru ini, seorang gadis berkongsikan satu situasi lucu yang berlaku pada ibunya apabila gigi palsu yang dipakainya tertinggal semasa di dalam perjalanan pulang.

Situasi lucu itu turut membuatkan netizen terhibur dibuatnya gara-gara reaksi terkedu dari ibunya itu yang menarik perhatian ramai. Video tersebut juga tular dikongsikan apabila ianya meraih hampir setengah juta tontonan setakat ini.

@iqa_saidinGigi mk aku tinggal weyhh♬ original sound – Norshafiqah Saidin

Di dalam video yang dikongsikan ini, gadis itu berkongsikan kejadian lucu yang berlaku itu semasa mereka di dalam perjalanan pulang ke rumah. Menurutnya, mereka baru sahaja pulang dari rumah kakaknya namun sesuatu berlaku semasa di dalam perjalanan itu.

Rupa-rupanya, gigi palsu yang dipakai ibu mereka itu tertinggal di rumah kakaknya itu sekaligus membuatkan mereka berdekah melihatnya. Lebih melucukan, gadis itu kemudian berkongsikan reaksi terkedu ibunya itu yang seolah-olah keliru dengan apa yang terjadi.

gadis

Malah ibu mereka juga turut memberikan reaksi wajah seperti sedang memikirkan sesuatu manakala yang lain berdekah melihatnya. Gadis itu turut tertanya-tanya bagaimana gigi palsu tersebut boleh tertinggal sedangkan mereka sudah di dalam perjalanan mahu pulang ke rumah.

Meninjau di ruangan komen, netizen turut sama berdekah melihat reaksi terkedu ibu mereka itu sebaik sahaja sedar dengan apa yang terjadi. Ada juga yang berseloroh meminta gadis itu segera menelefon gigi tersebut untuk dibawa pulang.

gigi palsu

“Muka mak cik membuatkan saya gelak tak henti-henti.”

gigi

“Mak dia tengah blank apa yang anak dia buat ni.”

komen

“Mak muka tak bersalah tu.”

tik tok

Sumber : Himpunan Cerita Lawak

Author: adminjv

Leave a Reply