Kelembut4n Izara Aishah h4ngat dibu4lkan di TikTok, “Taknaklah bang, m4lulah

Penampilan Izara Aishah berterusan menjadi perhatian buat peminat, apa tidaknya manis sungguh selepas pelakon jelita ini tampil dengan mengenakan tudung.

Malah membuatkan ramai peminat bangga melihatnya juga apabila sejak beberapa hari lalu, penampilan Izara Aishah yang menjadi model untuk koleksi tudung oleh usahawan Anas Zahrin membuatkan ramai begitu suka.

Izara Aishah juga dikatakan meminta fesyen berhijab labuh bagi sesi photoshoot koleksi tudung tersebut mengund4ng pelakon Ombak Rindu The Series ini h4ngat dibu4lkan netizen di TikTok.

@anaszahrinMashaAllah, syarat Izara Aishah dekat saya sebelum shoot, Nak nangis. Terharu sangat sangat 🥺😢 @ashhannas♬ Tujh Mein Rab Dikhta Hai – Shahrukh Khan

@anaszahrinYa Allah, macam patung Izara Aishah ni……….lawa sangat! Dia pesan dekat saya “abg, Izara nak pakai labuh tau, taknak singkat” 🥺🥺 @ashhannas♬ original sound – ANAS®


Walau bagaimanapun, video-video yang memaparkan Izara Aishah ini membuatkan peminat juga suka melihat kelembut4n selebriti j3lita ini apabila bercakap lalu mengundang juga peminat tersenyum sendiri melihatnya.

Dalam pada itu, sesi photoshoot Izara Aishah yang menjadi model tudung itu membuatkan namanya h4ngat diperkatakan oleh netizen di aplikasi TikTok disamping menarik perhatian ramai dengan memberikan pujian kepadanya yang semakin jelita dengan penampilan tersebut.

@anaszahrin“Taknaklah bang, malulah” – ya Allah comelnya Izara Aishah. Cantik dan sopaj betul dia, seriously tak sabarnya dengan koleksi @ashhannas korang serbu IG nanti tau: AshhAnnas 🥰♬ original sound – ANAS®


Ruangan komen juga dibanjiri dengan reaksi senang ramai dengan selebriti j3lita ini yang tampil dengan imej berbeza disamping video-video mengenainya juga mendapat ribuan tanda suka oleh netizen.

Dalam salah satu video itu juga dapat membuatkan peminat dapat melihat kelembutan Izara Aishah apabila bercakap lalu berikut antara k0men yang ditinggalkan peminat.

“Alolo soft je…”

Izara

“Cantiknya Izara…”

Izara

“Kenapa aku senyum sorang sorang hahahaha”

IMG_20211004_102148

Sumber : Himpunan Cerita Lawak

Author: adminjv

Leave a Reply