TIPS

“Macam Tak Hormat Isteri” – Gurau Aliff Syukri Buat Ramai Tak PuasHati, Sekali Netizen Sekolahkan Aliff Syukri Bagi Ayat P4du

Siapa saja tidak kenal dengan usahawan yang sering dikelilingi dengan kontr0versi iaitu Datuk Aliff Syukri dan baru-baru ini, namanya sekali lagi menjadi bualan orang ramai untuk menge.cam.

Melalui hantaran vide0 yang dimuat naik dalam laman Instgram, ia telah mema.parkan Aliff bersama isteri menghadiri majlis perkahwinan anak kepada all.ahya.rham pengasas jenama Dnars, Faziana Rohban.

Menerusi hantaran berkenaan, Aliff mela.hirkan rasa kurang percaya bahawa anak kepada ar.wah teman baiknya kini sudah pun dewasa dan telah mendirikan rumah tan.gga.

Bagaimanapun, terdapat satu ayat yang membuat netizen berasa kurang sena.ng membacanya apabila Aliff berkata ingin berkahwin lagi.

“Boleh Tak Kalau Saya Nak Kahwin Lagi?”
Menerusi hantaran di Instgram, Aliff yang akui ser0nok lihat orang lain berkahwin sempat bersel0roh jika dia dibenarkan untuk berkahwin lagi.

“Boleh tak kalau saya nak kahwin lagi awak? Korang rasa apa akan jadi ekk 😂😂😂. Terasa cepat sangat masa berla.lu saya berkawan dengan mak beliau ar.wah Faziani Rohban. Hari ini (20/9) anak beliau berkahwin tahniah Iqbal.”-Tulis Aliff

Disebabkan berkata sedemikian, usahawan tersebut telah membuat netizen mening.galkan ke.caman di ruangan k0men dan rata-rata menda.kwa Aliff tidak bersyukur memiliki isteri sebaik Datin Shahida.

“Tak payah lah Dato’. Isteri Dato’ dah perfect dah. Dah lah cantik, baik pulak tu.”

“Isteri Dato dah cukup sempurna, boleh terima Dato dengan seadanya. Dari su.sah , senang bersama-sama. Kalau Dato tiba-tiba berniat nak tambah cawangan baru, silap-silap rezeki Dato kena ta.rik macam tu je. Kita cakap je awak, jangan ma.rah ye.”

Bukan saja ditu.duh tidak bersyukur, malah netizen turut dak.wa Aliff tidak tahu mengh0rmati isterinya dengan menyebut lsu sensi.tif seperti itu.

Sumber: ohmm

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

PERHATIAN,. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap k0mentar yang diutarakan melalui laman s0sial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risik0 akiba’t k0men yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik aka’un sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, K0men Dan Shar’e Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *