TIPS

“Saya Hanya Manusia Bestfren” – Dikec4m Netizen Keliru Dengan Agama Teman Lelaki, Yasmin Aziz Tampil Beri Penjelasan Sebenar

Lama mendi.amkan diri, akhirnya penyanyi Yazmin Aziz tampil menjelaskan keke.liruan berhubung agama kekasihnya iaitu pemain bola se.pak Kelantan FC, Gulherme Brizolara.

Sebelum ini, penyanyi Yazmin Aziz menyatakan teman lelakinya, Nixon Guylherme Brizolara beragama Kat0lik bukannya Kris.tian seperti yang disangka ramai.

Jawapan itu menjadi pert.ikaian warganet di bahagian k0men kerana Kat0lik juga sebahagian daripada agama Kris.tian.

Tidak arif soal agama, Yazmin berkata kenyataannya sebelum ini yang mengatakan kekasihnya beragama Kat0lik bukannya Kris.tian itu berdasarkan rujukan daripada orang Filipina.

Terbaharu, Yazmin tampil menjernihkan keke.liruan berhubung agama kekasihnya menerusi sebuah vide0 di TikT0k.

Kata penyanyi berumur 21 tahun ini, kenyataan yang pernah dike.luarkan itu berdasarkan rujukan daripada orang Filipina. Pemilik nama Yazmin Aldwin Abdul Aziz juga akui dia tidak mahir soal aga.ma.

“Terima kasih kepada sesiapa yang tolong jelaskan mengenai lsu Kris.tian dan Kat0lik. Sejujurnya saya sangat menghargai.

“Saya ini bukan pandai sangat aga.ma pun. Sebab itu, saya lebih memilih untuk tidak bercakap tentang perkara itu.

“Kalau anda nak tahu, rujukan saya ketika buat vide0 itu adalah orang Filipina. Dekat sana, kalau anda r0man Kat0lik, mereka akan tulis agama sebagai Kat0lik dalam surat bera.nak.

“Sebagai contoh, kalau anda penganut Kris.tian, dalam surat bera.nak akan tulis Kris.tian,” kata Yazmin.

LIHAT VIDE0 : LINK VIDE0

Sementara itu, be.kas peserta program Big Stage 2022 ini memohon maaf atas keke.liruan yang timbul disebabkan kenyataannya sebelum ini.

Saya minta maaf kalau timbul keke.liruan. Saya juga melakukan kesi.lapan, saya hanya manusia besfriend.

Bagaimanapun, rata-rata netizen di ruang k0men membetulkan fakta dengan mengatakan Kat0lik juga sebahagian daripada agama Kris.tian.

Awal September lalu, Yazmin memuat naik sebuah vide0 di TikT0k menjawab soalan warga.maya yang kerap bertanyakan mengenai agama kekasihnya itu namun sudah dipa.dam.

Sumber: ohmm

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.
Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda.

PERHATIAN,. Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap k0mentar yang diutarakan melalui laman s0sial ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risik0 akiba’t k0men yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik aka’un sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, K0men Dan Shar’e Page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *