“Susah senang sama-sama..” – Syahmi Sazli & isteri dipuji ramai

Siapa sahaja yang tidak teruj4 apabila dapat memiliki kereta yang diimpikan, begitu juga momen bahagia sedikit dikongsikan oleh isteri Syahmi Sazli yang menarik tumpuan ramai ini.

Melalui perkongsian di ruangan TikTok bersama satu rakaman video memaparkan isteri Syahmi Sazli yang merupakan seorang pelakon dan usahawan, Anissa Faizul berkongsikan rasa gembira sekali gus turut s4yu apabila memiliki kereta pertama atas namanya sendiri.

Syahmi

Sudah pastinya untuk mencapai sesuatu yang diimpikan itu tidak mudah namun bagi peminat dan penyokong pasangan ini merasakan Anissa Faizul sangat layak dengan apa yang diperolehnya itu kerana melihat usaha kerasnya selama ini.

Dalam pada itu, netizen turut memuji Anissa Faizul dan Syahmi Sazli apabila sus4h senang bersama-sama malah jarang menunjuk meskipun ramai yang tahu kejayaan mereka yang semakin power.

Menerusi video yang dikongsikan Anissa Faizul di TikTok ini mencetuskan juga peminatnya bangga melihat kejayaannya itu sekali gus tumpang gembira melihatkan dia dapat memiliki kereta yang menjadi impiannya.

@anissafaizul_Simpan buat kenangan🤍 ##fyp ##anissafaizul ##husbandwife ##suprised♬ original sound – Anissa Faizul

Ruangan komen bagaimanapun dihujani dengan ribuan respon positif wargamaya terhadap pasangan Youtuber ini dan dalam pada masa yang sama, hantaran video Anissa Faizul di TikTok meraih lebih 70 ribu tanda suka.

“Aku suke gile tengok style wife Syahmi bergaya, cara pemakaian dia…”

IMG_20211026_072339

Syahmi

“Tahniah dik sayang, semoga kejayaan dan kebahagian milik mu dik”

Syami

“Pasangan ni paling saya suka, sweet…”

IMG_20211026_062910IMG_20211026_062935

Sumber : Himpunan Cerita Lawak

Author: adminjv

Leave a Reply