Tangisan isteri iringi pengeebumian Syed Danial, ramai mahu nasib keluarga ini dibeIa

Kejadian yang mengejutkann sebelum raya Haji baru-baru ini melibatkan seorang lelaki, Syed Muhammad Danial Syed Syakir meninggaaI dunia dalam pertengkkaran akibat kemaIaangan pada Sabtu lalu mengundang perhatian seluruh rakyat Malaysia.

Hanya juraian air mata yang dapat mengiringi pemergian Al Hafiz Syed Muhammad Danial Bin Syed Syakir selepas disahkan meninggaaI dunia akibat kecederraan di bahagian kepaIa dan juga ruusuk selepas terlibat dalam perteIagahan dengan seorang lelaki berpunca daripada kemaIangaan keciI.

Mangs4 yang sudah pun berkahwin telah meninggaalkan seorang baIu dan seorang bayi perempunnya yang baru sahaja berumur 4 bulan. Jenazah Syed Muhammad Danial telah dikebvmikan pada hari raya pertama Aidiladha.


Upacara pengebvmian jenazzah telah dihadiri oleh ramai rakan dan juga saudara-mara yang turut sama berdvka serta terkejut dengan kejadian yang terjadi kepada mangs4

Perkongsian itu telah meruntun hati warganet apabila kelihatan anak dan isteri mangs4 memasuki masjid dalam keadaan begitu sedih kerana kehilangaan orang tersayang.

Rata-rata warganet telah menurunkan ucapan takziah dan mendoakan agar kes ini dapat diadili dengan sebaiknya serta kemaatian maangsa dapat dibela.

Terdahulu, kereta Syed Muhammad Danial terIannggar bahagian belakang kereta svspek sebelum berlaku pergadvhan.

Selepas beberapa aksi pertngkaran, svspek menekan pedal minyak dan meIanggar Syed Muhammad Danial lalu terseppit di antara kereta svspek dan penghadang jalan.

 

Sumber : Ohmedia

Author: adminjv

Leave a Reply