[VIDEO] “Bini Tua Kirim Duit” – Anak-Anak Sempoi Bawa Abah ‘Honeymoon’ Ke Rumah Isteri Muda

Selepas aktiviti merentas negeri dibenarkan oleh kerajaan bermula pada 11 Oktober 2021, ramai yang mengambil peluang untuk pulang ke kampung dan menziar4hi ahli keluarga yang lain bagi melepaskan rindu.

Nak hantar ke rumah isteri muda

Hal ini turut dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok dikenali sebagai @ina.azalea apabila menghantar bapanya ke rumah isteri muda selepas lama tidak bertemu.

Apa yang menarik perhatian ramai berkenaan video tersebut adalah lay4nan mereka adik-beradik terhadap bapa yang sangat baik dengan menghantar sendiri ke rumah isteri muda warga em4s itu.

@ina.azaleaKite hantar abah gi honeymoon 🤣🤣🤣♬ original sound – INA700

Menerusi video itu lagi, ibu pengguna TikTok yang juga isteri pertama bapanya turut membekalkan makanan dan duit belanja ke rumah isteri muda. Bapanya juga dilihat tidak berhenti tersenyum disak4t oleh anak perempuannya.

Memang suka sak4t abah

Walaupun ada yang menganggap video berkenaan sebagai suatu perkara yang meng4ibkan bapanya, namun @ina.azalea menaf1kan hal itu kerana mereka sememangnya sangat rapat dan gemar bergur4u.

@ina.azaleaReply to @_hansz8 kau dah kenapa?? suka hati aku la, aku mmg suka usik dia gitu.. tiber nak emo!!♬ original sound – INA700

Berseri-seri muka abah

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai di ruangan TikTok wanita itu.

Rata-rata turut berseloroh melihat reaksi bapanya apabila melihat isteri muda dan ada juga yang terhibur dengan gelagat keluarga mereka yang akvr hidup berp0ligami.

Kita yang tengok pun seronok

Manisnya hidup bermadu

Bagus dua-dua nak jaga bapaknya

Bila anak dah besar & bekerjasama

Sumber : TikTok @ina.azalea

Author: adminjv

Leave a Reply