[VIDEO] “Macam Adik-Beradik” – Abby Abadi Bersama Anak-Anak Dihujani Pujian

Sering mencuri tumpuan ramai, anak kedua Abby Abadi bernama Marissa Dania ini sememangnya semakin cantik seiring meningkat usia. Keluarga kecil selebriti ini juga sering mencuri perhatian yang mana adik-beradiknya semakin membesar.

Terbaharu keluarga ini pergi bercuti dan Abby Abadi sempat memuat naik satu video bersama anak-anaknya. Video yang memaparkan anak-anak yang sudah besar dan masih kecil dalam satu kenderaan ini membuatkan ramai terhibur. Dalam rakaman itu kelihatan Abby Abadi bersama anak keduanya, Marissa Dania duduk di depan dan anak lelaki di belakang bersama adik-adik yang lain.

Perkongsian video yang dimuat naik menerusi akaun TikTok Abby Abadi ini adalah seperti berikut:

@abbyabadi112Sebab rumah 3hari takde air.. (13hb -16hb Oktober 2021) berlakulah peristiwa ini.. lepak hotel di KL.. Tik Tok jap 💛♬ Dahsyatnya Cintaku Remix – 𝕬𝖌𝖚𝖘 𝕯𝖆𝖓𝖈𝖎𝖑 🚀

Alahai comel dan cantik masing-masing! Apa yang penting semakin dewasa anak d4ra Abby Abadi ini makin seiras dengan ibunya. Perkongsian video Abby Abadi bersama anak-anak ini telah meraih lebih 620 ribu tontonan dan 33 ribu likes. Rata-rata warganet memuji kecantikan anak selebriti ini. Berikut antara reaksi ramai yang dikongsikan di ruangan komen:

“Seronok tengok Kak Abby sekeluarga semoga bahagia dan gembira selalu ye”

Abby Abadi Bersama Anak-Anak 2

“Dah besar2 dah anak2 aby. Segak anak2nye..moga bahagian selalu aminnn”

Abby Abadi Bersama Anak-Anak 4

“Seronok anak d4ra…anak terun4…dah jadi anak d4ra comel…Anak terun4 kacak…Dah matang. Tunggu men4ntu je itu”

Abby Abadi Bersama Anak-Anak 3

“Semua cantik macam adik-beradik”

Abby Abadi Bersama Anak-Anak 1

Sumber : Himpunan Cerita Lawak

Author: adminjv

Leave a Reply