[VIDEO] Gadis Ters1pu-S1pu ‘M4lu’ Dijod0hkan Dengan Calon Pilihan Ibu Sendiri – ‘Tak Pernah Kenal, Jumpa & Bercint4’

Bergelar sebagai ibu dan bapa sudah pastinya mahukan yang terbaik buat anak-anak mereka termasuklah perihal jod0h. Bakal menantu yang dipilih diharapkan dapat memb1mbing dan menjaga anak mereka dengan sebaik mungkin.

Mak tolong cari jod0h

Seperti video meraih pelbagai respon daripada wargamaya dikongsikan oleh seorang gadis di laman TikTok, tampil berkongsi mengenai kisah jod0h adiknya. Difahamkan, adiknya selamat bertun4ng dengan calon pilihan hati ibunya dan mereka sebelum ini sama sekali tidak pernah mengen4li antara satu sama lain.

Takn4k keluar jumpa tun4ng. Adik aku punya takvt sampai takn4k keluar.

Mengulas lebih lanjut, pemilik video ini turut menceritakan hari pertunangan tersebut merupakan m0men pertama kali mereka bersua muka dan adiknya dilihat ters1pu-s1pu m4lu.

Mana t4knya hari ini baru jumpa tun4ng sendiri. Tak pernah kenal tak pernah jumpa t4k pernah berc1nta. Apa tah lagi WhatsApp.

Tup-tup dah jadi tun4ng orang.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata net1zen teruj4 dengan kisah yang dikongsikan ini dan pada masa yang sama turut mendoakan semoga urusan pasangan ini dipermudahkan.

Video penuh:

@mexgojes……….94Taknak keluar jumpa tunang 🤣 ##jodohku ##MakCarikanJodoh ##Fyp ##fypdongggggggg♬ the psycho intro gone wrong ㅠㅠ – Arielle

Wah jar4ng berl4ku!

Sumber : ohbulan.com

Author: adminjv

Leave a Reply