KESIHATAN

Petua 4nti Penuaan Daripada Kawan Jepun, Wanita Ini Tunjukkan Cara Nak Kulit Mulus Dan Halus.

Lumrah setiap manusia sukakan kecantikan. Sudah pastinya semua wanita sukakan kecantikan. Cantik dari hujung rambut hingga hujung kaki. Semua wanita ingin kelihatan cantik tidak kira tua atau muda. Namun nak cantik tidak semestinya perlu berbel4nja ratus ringgit. Hanya menggunakan bahan murah saje pun mampu kekal cantik. Sebagaimana perkongsian wanita ini, mengunakan bahan-bahan yang murah untuk […]

TIPS Viral

[VIDEO] Sambut ‘anniversary’ ke-53 , Mak ayah senyum tak henti, anak pakaikan baju pengantin

Setiap anak-anak pasti berkeinginan untuk menggembirakan hati ibu dan ayah selagi mereka masih hidup. Walaupun kadang kala mereka tidak meminta, namun sebagai anak tak salah membuat kejutan agar hubungan kekeluargaan bertambah erat. Tangkap gambar kahwin di anniversary yang ke-53 Dalam satu perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Tlk T0k dikenali sebagai Anies Aida Muda, dia […]

Viral

“Suara abang pun mak tak cam” – Hampir setahun tak jumpa, ibu tak kenal disapa anak sendiri di KLIA2 sebab ada ‘perubahan besar’

KEBENARAN untuk merentas negeri ternyata membuatkan mereka yang sudah lama tidak pulang ke kampung berjumpa keluarga masing-masing dapat menarik nafas lega. Dalam satu kejadian di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) di Sepang, Selangor, seorang anak dilihat melepaskan kerinduannya terhadap ibu tersayang   View this post on Instagram   A post shared by mStar (@mstaronlineofficial) […]

Viral

[VIDEO] Pertama Kali Terpisah, Satu Family N4ngis Tengok Kakak Masuk Hostel Buat Netizen Cair

Bermula bulan ini, pelajar-pelajar universiti sudah ada yang pulang ke kampus untuk memulakan semester baru setelah hampir dua tahun menjalani online learning. Semasa menghadiri kelas secara online di rumah, pastinya bermacam-macam g4ngguan yang harus dilalui seperti bunyi orang renovate rumah lah, lori tilam lalu lah, bunyi anjing berg4duh lah, dan yang paling tak boleh tahan bila kita […]

KESIHATAN

Betul Atau Tidak? Minum Kopi Dengan Perahan Lemon Boleh Kuruskan Badan

Boleh dikatakan semua antara kita ingin memiliki berat badan ideal dan sekali gus memiliki bentuk badan yang menarik. Atas sebab ini juga kita akan usahakan untuk kuruskan badan agar kekal l4ngsing. Pun begitu, tidak dinafikan untuk bersenam ada sahaja al4san yang diberikan. Penatlah, tiada masa, let1h dan bermacam-macam lagi. Jadi tidak hairanlah untuk kurus  dan […]

Viral

[VIDEO] Anak terkejut bapa tiba-tiba ‘request’ nak pergi hospital di hari jadi, dua kali berlaku drama air mata

SIAPA yang tidak gembira apabila hari ulang tahun kelahiran disambut oleh orang tersayang. Namun bagi seorang bapa, perasaannya seb4k sehingga menitiskan air mata ketika menjamah sepotong kek hari jadi. Menerusi satu video yang dikongsi di aplikasi TikTok, dapat dilihat si anak cuba menenangkan hati lelaki itu dengan mengusap-usapkan tangannya. Berkongsi kisah di sebaliknya video itu, Quratu […]

Artis

Tukang cat jalan impi beli kereta mewah, dulu pernah ditertawakan kini Hairul Azreen bersyukur

Kuala Lumpur: Pelakon dan pengarah filem popular, Hairul Azreen, 33, berkongsi cerita dirinya pernah digel4kkan rakan sekerja mengenai impian besar untuk memiliki kereta mewah sewaktu dia bertugas sebagai tukang cat jalan raya pada 2007 lalu. Hairul atau nama sebenarnya Hairul Azreen Idris berkata, dia tidak pernah lupa pada insiden lama itu (digel4k rakan sekerja) yang […]

Hiburan

[VIDEO] Selepas helikopter, Hairul Azreen diajak naik kapal layar mewah milik jutawan Vincent Tan

BUKAN sahaja bercuti ke Pulau Redang dengan menaiki helikopter, malah pelakon Hairul Azreen sekeluarga turut berpeluang menikmati percutian di atas kapal layar mewah pada Ahad. Berkongsi pengalaman itu, Hairul tidak menyangka dapat bertemu secara tidak sengaja dengan ahli perniagaan yang juga jutawan terkenal Malaysia iaitu Tan Sri Vincent Tan. Pelakon berusia 33 tahun meluahkan rasa teruja […]

Hiburan

[VIDEO] “Macam Adik-Beradik” – Abby Abadi Bersama Anak-Anak Dihujani Pujian

Sering mencuri tumpuan ramai, anak kedua Abby Abadi bernama Marissa Dania ini sememangnya semakin cantik seiring meningkat usia. Keluarga kecil selebriti ini juga sering mencuri perhatian yang mana adik-beradiknya semakin membesar. Terbaharu keluarga ini pergi bercuti dan Abby Abadi sempat memuat naik satu video bersama anak-anaknya. Video yang memaparkan anak-anak yang sudah besar dan masih kecil […]